Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Bár legtöbbünknek az SW jelenti az alfát és az omegát, azért szivesen nézünk más filmeket is. Ha láttál valami jót (vagy éppen valami rosszat) és szeretnéd megosztani a többiekkel vagy csak szeretnél elbeszélgetni egy régi nagy kedvencről, hát tessék. Ezért született ez a topic :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Sok kedvencem van, de inkább sci-fi vonalon mozgok Apropó kicsit ledöbbentem, amikor megnéztem az imdb-n a világok harca adatlapját. Pontosabban az osztályzata érdekes. 7.1-en áll, ami azért nem a legjobb... Bár tudom, helyén kell kezelni az ilyen szavazásokat, de akkor is furcsa. Főleg annak fényében, hogy a Batman új része meg 8.6-ot ért el eddig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. A Batman Begins kiemelkedően magas pontszámot szerzett... a maga 8.6-jával már az örökranlista 68. helyén áll. Persze nem kell nagy jóstehetség ahhoz se, hogy megmondjuk, hogy azért majd fog még ennél sokkal lejjeb is csúszni. A War of the Worlds premierje még odébb van. Ilyenkor gyülnek az okostojások és a "fake-review"-ok. Egyelőre 520-an szavaztak rá, ami még messze van a reprezentativtól (A Batman-re 12,649-en). Én még reménykedem benne, hogy jó lesz. Nagyon birom Spielberg munkáit és az elözetesek nagyon hatásosak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Valahogy nem tudom elképzelni a WotW-ról, hogy rossz legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Valahogy nem tudom elképzelni a WotW-ról, hogy rossz legyen Jaja, én se... a másik amit idén nagyon várok az Terry Gilliam (12 majom, Brazil stb.) legújabb filmje a Grimm testvérek. Az elözetes alapján lenyügöző lesz a látványvilága. Itt lelehet csekkolni: Grimm testvérek trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Ez valami fantasy film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Bomarr: a Brothers Grimm-re én is nagyon kiváncsi vagyok. Régóta várom, hogy egyik nagy kedvencem, Gilliam mester valami újjal jöjjön elő... Nagyon el voltam keseredve, amikor megtudtam, hogy pár éve a Don Quijote projectje valamiért befuccsolt. Remélem ez tényleg eljut a mozikba. Mindjárt meg is nézem az előzetest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Ez valami fantasy film? Gilliamet ismerve képtelenség lesz egyetlen műfajba besuvasztani a filmjét, de többek között fantasy elemeket is fog tartalmazni, már amennyiben a klasszikus mese/ gótikus mese elemek annak számitanak :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Egyébként úgy tűnik, hogy az idei év végig nagyon jó filmeket hoz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Egyébként úgy tűnik, hogy az idei év végig nagyon jó filmeket hoz... Mennyire érdekel az új Batman film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Ody: érdekel, mindenképpen meg fogom nézni valamikor moziban. De előbb a Sin City-t kellene beiktatnom valahogy Egyébként csupa jót hallani az új Batmanről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Engem valahogy nem hoz lázba. Inkább a Világok harca érdekel majd....dehát kit nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Én pont fordítva vagyok, engem meg Spielberg nem tud már egy ideje lázba hozni (legutóbb a Minority Report-ra rá voltam indulva, aztán nagyot csalódtam benne)... Ellenben az új Batman rendezője ugyanaz, aki a Mementót rendezte, és az nálam jó ajánlólevél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. A Tim Burton-féle Batman filmek mondjuk nagy kedvencek nálam, és Christopher Nolan jól láthatóan inkább ebbe az irányvonalba probálja terelgetni a filmet. Az ürge ráadásul már maga mögött tud egy remek Mementot (no és egy elég halovány Álmatlanságot )szoval én is kiváncsiskodva várom, de az tény, hogy a War of the Worlds-öt sokkal jobban várom én is. Az is bejövős, hogy akár a Jurassic Park elözeteseinél, ugy itt is inkább csak sejtetnek a filmből, a földönkivülieket nem is nagyon látjuk bennük... na majd a filmen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. (legutóbb a Minority Report-ra rá voltam indulva, aztán nagyot csalódtam benne)... Érdekes... nálam nagy kedvenc. Miért nem jött be? Szirupos befejezés? Vagy valami más miatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Az alapkoncepciója tetszett, az ábrázolt világ is, csak a sztori nem annyira. Szerintem egy komoly megvalósítású film lett a Minority Report, de elég középszerű akciófilm jellegű sztorival... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Persze ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy a Duel kivételével egyik Spielberg film sem a szivem csücske... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Persze ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy a Duel kivételével egyik Spielberg film sem a szivem csücske... Igy már érthető :wink: Engem mindig lenyügöz, hogy Spielbergben mekkora kreativitás feszül. Filmjei tele vannak remek rendezői megoldásokkal. A Különvéleménynél maradva, milyen jó már az ahogy egyetlen hosszú snitt mutatja, ahogy a kis robotpókok leellenőriznek mindenkit. Vagy ott van a 'Ryan' Normandiai partraszállása, ami mellett a többi háborús film eksönje egyszerü homokozós verekedésnek tünik Az ilyen Spielberg-i pillanatokért csipem nagyon a filmjeit. Persze van egy nagy gyengéje is a manusnak, hogy imádja a karaktereit és ezért nem igazán szeret elbánni velük, igy a film végén mindig biztosak lehetünk benne, hogy felmagasztosulva hadják majd el a terepet. Annyi baj legyen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Spielberg tudását nem kérdőjelezem meg, csak nekem annyira nem tetszik a kissé (talán nem túlzás) hollywoodi stílusa. Talán az utóbbi időben a Catch Me If You Can jött be nekem tőle (és itt kezdtem respektálni Di Capriót ). Háborús filmeknél maradva: nálam örök etalon Coppola Apocalypse Now-ja (a régi, nem a bővített)... Az tényleg egy eredeti, nem szokványos megközelítése a témának. És ott láthatjuk minden idők egyik legállatabb filmkezdését is (ahogyan a Doors - The End című dalára lassításban látjuk a helikopterek pusztítását, óriási ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. No azért a Ryan közlegényben hullottak a főszereplők. Még most is borsódzik a hátam, ha arra a nácira gondolok, aki lassan beleszúrja a szuronyt a srácba, és még közben beszél is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Háborús filmeknél maradva: nálam örök etalon Coppola Apocalypse Now-ja (a régi, nem a bővített)... Persze, tartalmát tekintve a Ryan tényleg nincs túlbonyolitva és nem éppen arra törekedik, hogy új dimenziókba helyezze a már ismert eseményeket (bár akárcsak Ody-t engem is eléggé sokkolt néhol az akció). Ilyen szempontból én nagyon birom a 22-es csapdáját. Ki gondolná, hogy a második világháborún még röhögni is lehet :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Hát, akkor Taratino új filmje biztos tetszeni fog neked is, ha jól tudom, valami VH2-ős, piszkos12 szerű témát fog átdolgozni, persze a saját hülye stílusában Asszem Inglorious Bastards lesz a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Asszem Inglorious Bastards lesz a címe. Egyébként erről jut eszembe, hogy állítólag Lucas következő munkája is WWII-es témát dolgoz fel. Néger elit pilótákról fog szólni, akik egy gépet sem vesztettek a háború alatt. Valahogy nem hoz lázba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Egyébként erről jut eszembe, hogy állítólag Lucas következő munkája is WWII-es témát dolgoz fel. Néger elit pilótákról fog szólni, akik egy gépet sem vesztettek a háború alatt. Valahogy nem hoz lázba Az nem az ő filmje lesz, hanem csak producerkedni fog benne (a tartalma alapján egyébként meglehetősen elvetélt ügynek tünik... ) yodamester: Hát meglennék lepődve, ha Tarantino, olyan fanyar szatirával probálkozna, mint a 22-es csapdája Egyébként én birom a fazont, bár eléggé túlértékelik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Azért kiváncsi vagyok, hogy a Star Wars után mivel tud kirukkolni Lucas papa... Meg kell nézni 1x Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Azért kiváncsi vagyok, hogy a Star Wars után mivel tud kirukkolni Lucas papa... Meg kell nézni 1x valahol mintha azt mondta volna, a következő film, amiben dolgozik, már nem ilyen nagy költségvetésű produkció lesz. szóval Howard a kacsa 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. "Egyébként én birom a fazont, bár eléggé túlértékelik" Én is így gondolom. Addig isten volt nálam Quentin, amíg nem hívták fel pár helyen a figyelmemet a "hatásaira". És pár ázsiai remekmű megtekintése után a stílusa sem annyira saját.. De azért nagyon ügyes, kivétel nélkül kedvenc mind a négy saját rendezése nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 19. valahol mintha azt mondta volna, a következő film, amiben dolgozik, már nem ilyen nagy költségvetésű produkció lesz. szóval Howard a kacsa 2 [Vader] NOOOOOOOOOOO!!!! [Vader] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Film fog készülni gyermekkorom kedvenc sci-fi regényéből a "Mars hercegnőjéből"! Számomra ez nagyon jó hir, ráadásul a rendező az a Kerry Conran, aki a "Sky captain..."-t is rendezte (amit nálunk csak ez év augusztusban mutatnak be, pedig lassan egy éves a film). A forgatókönyvet pedig a 'Sejt" irója jegyzi. A Mars hercegnőjét 2006-ban mutatják majd be... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Sokatmondó cím Mi a sztori egyébként? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.